Samuel Smith Organic Strawberry Fruit Beer, Samuel Smith Old Brewery, Tadcaster, North Yorkshire, Iso-Britannia (04-18)

samuelsmithorganicstrawberryfruitbeer17plo5,1 %-til., kantavierre 15,4 °P, katkeroainepitoisuus 32,0 EBU, väri EBC, energiapitoisuus 61,0 kcal / 255 kJ, puolitumma pintahiivaolut, mansikkamausteinen hedelmäolut. Vegaani-sertifioitu. Luomuolut. Suositus tarjoilulämpötilaksi  ºC.

Kertalasipullo 0,355 l. Alkon vähittäismyyntihinta 5,93 €. Kuukauden erikoiserät -valikoima 3.5.2018. Maahantuoja Global Wine Agency Oy, Hki. (P.E.-pvm 14.12.2018)

Pisteet 86 / 100

Väri on puolitumma, kelta-ruskea, läpinäkyvä, kirkas. Vaahto on valkoinen, niukka, tiheä. Tuoksu on karamellimaisen makea, hedelmäkaramellimainen. Maku on kevyt, hedelmäkaramellimainen, makeahko, katkeroimaton.

Brittiläinen hedelmäolut edustaa modernia kansainvälistä hybridi-tyyliä. Persoonallista luonteikkuutta ei löydy. Maistelussa vaikuttaa katkeroimattomalta, mutta 32 EBUa on jo pils-tyylistä katkerointia lähellä.

Tuote valmistetaan tavallisen luomuoluen ja hedelmäoluen sekoituksena. Hedelmäolut valmistetaan minimaalisessa All Saints Breweryssa Stamfordissa, ja sekoite kypsyy Samuel Smithilla perinteisessa Tadcasterissa. samuelsmithtadcasteryorkshire1758tunnus

Valmistusainekset ovat vesi, luomuohramallas, luomuvehnämallas, luomuruokosokeri, luomumansikkatiiviste ja -uute, luomuhumalat, hiiva ja hiilidioksidi. Ensikäymiseen ja toiseen käymiseen käytetään eri hiivoja ja kypsymisaika on tavanomaista pidempi.

Valmistaja on tavoitellut ”puhdasta kirsikka-, mansikka-, vadelma- / aprikoosimehun” aromia. 

vegan100prosenttiamerkki

Samuel Smithin vanha panimo Yorkshiren Tadcasterissa on aloittanut toimintansa vuonna 1758 – 260 vuotta sitten. Maltaat mallastetaan pääosin edelleen kivisissä avoaltaissa. Panimon oma hiivakanta on ollut käytössä 1800-luvulta alkaen. Panimolla on The Vegan Societyn myöntämä vegaani-sertifikaatti vuodelta 2018.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s