Sleeping Lemons Export, The Wild Beer Co, Evercreech, Somerset, Iso Britannia (02-18)

6,0 %-til., kantavierre 11,2 °P, katkeroainepitoisuus 0 EBU, väri EBC, energiapitoisuus 40,0 kcal, vaalea pintahiivaolut, sitruunalla ja suolalla maustettu vehnäolut, saksalaistyylinen perinneolut Gose, ’Preserved lemons + salt = refreshing Gose’. Suositus tarjoilulämpötilaksi  ºC.

Kertalasipullo 0,33 l. Alkon vähittäismyyntihinta 4,86 €. Kuukauden erikoiserät -valikoima 1.3.2018. Maahantuoja Craft & Cask Oy / Diamond Beverages Oy, Vantaa. (P.E.-pvm 26.07.2020)

Pisteet 83 / 100.

wildbeercosleepinglemonsgoseplo

Väri on vaalea, keltaisen harmaa, läpinäkymätön, samea. Vaahdoton. Tuoksu on mätänevän hedelmämäinen, ruohomainen. Maku on keskitäyteläinen, pehmeä, hapan, hapokas, rutikuiva, sitrusmainen, tuoreen vihreän ruohon suolaheinämäisiä ja yrttimäisiä aromeja.

Ruokajuomana keittokinkun ja juuston kanssa. Voisi kuvitella kuivan ja hapokkaan siiderin ystävän löytävän tästä myös juotavan hyvän oluen.

Valmistuksessa käytetään säilöttyjä sitruunoita ja panimon omaa hiivaa, jonka kanta perustuu belgialaiseen saison-hiivaan.

Vuonna 2012 Iso Britannian syvällä siiderialueella Somersetissä perustettu panimo on tiennäyttäjä, toistaiseksi vielä hieman outo lintu. Valmistajien perusajatukset pyörivät villihiivojen, tynnyrikypsytyksen, eri-ikäisten erien sekoittelun, hedelmien ja marjojen parissa. WBC:n toiminnan käynnistäminen on rahoitettu 2000 osakkaan joukkorahoituksella.

Alkon valikoimassa on myös toinen hapanolut, ananaksella maustettu Tepache Sour Ale (6,0 %, 18,65 € / 0,75 l.) isossa pullossa ja maahantuojalla vielä pari lisää. Wineybeest (11,0 %) on Burgundi-tynnyrissä kypsytetty imperial stout ja suolainen Zintuki (7,3 %) sitruunamainen Gose.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s