Swing Light Perry Strong Cider, V&S Finland / Pernod Ricard Finland Oy, Helsinki, Turun tuotantolaitos / Pernod-Ricard, Ranska (12/17)

pernodricardfiswinglightperrystrongciderplo8,0 %-til., vahva, maustettu, kevyt päärynäsiideri, perry, pohjoismaalaistyylinen vahva päärynäsiideri; sokeri 20,0 g / l., hapot 5,2 g / l., energia 50,0 kcal / 100 ml. Suositus tarjoilulämpötilaksi  ºC.

Kierrätysmuovipullo 0,75 l. Alkon vähittäismyyntihinta 5,98 €.

Pisteet 90 / 100.

Väri on vaalea, keltainen, kirkas. Tuoksu on pehmeän hedelmämäinen. Maku on kevyt, makeahko, vahvasti hedelmämäinen, pehmeän päärynämäinen, kukkaisen hunajamainen, maustemainen, kanelimainen, helppo juotavuus, maukas, vahva alkoholipitoisuus peittyy pehmeään hedelmämäisyyteen. Ei kuitenkaan maistune nuorisolle.

Sopii tervetuliaismaljaksi ja raikkaaksi seurustelujuomaksi. Helposti juotavaa hedelmäjuomaa voisi pitää sopivana ’bilejuomana’ (jotain siemaillaan seurustelun lomassa, mutta juomasta ei sen kummemmin välitetä), mutta yllättävän mukavia sävyjä löytyy myös rauhallisen maistelun mukana – kunhan ei anna lämmetä liikaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s