Lammin tummahko sahti, Lammin Sahti Oy, Lieso, Lammi, Hämeenlinna (05-13)

7,5 %, tummahko sahti. Sahtimestari Sirpa Kääriäinen. Parasta ennen –päiväys 23.05.2013.

Muovikanisteri (3,0 l.) 0,3 l., anniskeluhinta 6,00 e. Alko, Lammin myymälä 20 x 0,5 l. plo vähittäismyyntihinta 158,00 e. (03.05.2013, Panimoravintola Bryggeri Helsinki, Hki)

Pisteet  92 / 100.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVapunaattona 30.04.2013 avautunut Lammin Sahti Oy:n ja Rakuuna Olut Oy:n taustavoimien perustama Panimoravintola Bryggeri Helsinki tarjoaa asiakkaille myös sahtia: Lammin tummahko sahti valmistetaan sahtipanimolla Hämeenlinnassa. Sahti tuli Bryggeri Helsingin myyntiin 2.5.13. Sahtiverkon testiryhmä maisteli sahtia seuraavana päivänä 3.5. Eli kuljetuksen jälkeinen paikallaansäilytys oli tosi lyhyt.

Väri on tumma, ruskea, punertava, läpinäkymätön. Vaahto on valkea, isokuplainen, niukka, sahdiksi hyvin kestävä. Tuoksu on ensin katajamainen, sitten banaanimainen, hedelmäinen. Maku on keskitäyteläinen, makea, hedelmäinen, pehmeä, banaanimainen, appelsiinimainen, nektariinimainen. Sokerinen ja siirappimainen tahma jää mukavasti huulille.

Lammin Sahti OyTasapainoinen, hennosti vetisen oloinen – lieneekö lähellä vanhentumista tai pakasteesta sulatettu. Sahti on herkkä pilaantumiselle, etikoitumiselle ja myös kuljetuksessa tärisseiden astioiden kannattaa antaa asetua paikoillaan muutaman päivän ajan.

Bryggeri Helsingissä Lammin sahdissa kaikki sahdin perusominaisuudet hienosti mukana.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s